Skyløsninger bringer toppmoderne IT-løsninger til mindre bedrifter

IT-systemer har lenge vært en nøtt for mindre bedrifter. Man har måttet veie moderne løsninger, sikkerhet og profesjonell IT opp mot hva man kan forsvare kostnadsmessig med serverløsninger og ikke minst konsulenttid som går med både til oppsett og drift. Med skyløsninger er behovet for dyr serverhardware borte. Investeringene går over til abonnementer. Man betaler for det man bruker av ressurser, og ikke for all den tiden en tradisjonell server står og går under kontorpulten eller i en bod.

Å ta i bruk skyløsninger istedenfor å fortsette med tradisjonelle serverløsninger betyr for de aller fleste mindre bedrifter at du kan fjerne serveren under pulten eller i en eller annen bod som i utgangspunktet ikke er egnet driftsmiljø for en server. Serverne man bruker i skyløsningene ligger i store datasentre, med god kjøling, lite støv og generelt god sikkerhet. Noe som gir din bedrift god trygghet. Det beste av alt; du betaler kun for det du bruker, og leverandøren av skytjenesten har ansvaret for at tjenesten er oppe.

Skyløsninger må selvsagt også settes opp driftes, men med en god IT-partner i ryggen, blir IT-hverdagen enklere, og løsningen enklere å drifte, og derav rimeligere for deg som kunde.

Les mer om hvordan Faane Web & Data kan hjelpe deg i din nye IT-hverdag her.